Contact

Telefon Suport:
0790 270 474

Email:
[email protected]
[email protected]

Program:
L-V: 09-18,
S-D: Liber

Formulare ajutatoare:
Formular returnare produs
Formular de contact

Date comerciale:
MAGFLIX INTERNATIONAL S.R.L.
C.U.I 43430354
J13/3254/2020
Str. Curcubeului, Nr.16, Bl.Fc30, Sc.B, Et.3, Ap.32, Constanta

 

Care este avantajul unei comenzi online?

Plasarea comenzii online prezinta o serie de avantaje:

a) Comenzile pot fi inregistrate la orice ora, fiind preluate in ordinea inregistrarii lor;
b) Rezervarea produselor se face automat la inregistrarea comenzii, daca acestea au statusul “In stoc”.

Produsul primit prezinta un defect fizic. Cum procedez?

Daca produsul primit are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa refuzi livrarea. Daca totusi ai acceptat coletul, iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta in maxim 48 de ore de la livrare, prin completarea formularului de returnare produs. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Am primit alt produs decat cel comandat. Ce trebuie sa fac?

Daca ai primit alt produs decat cel comandat, iti recomandam sa refuzi coletul la livrare. In cazul in care ai acceptat coletul, te rugam sa ne contactezi prin intermediul numarului de telefon de contact: 0790 270 474

Nu sunt multumit de produs. Cum procedez pentru retur?

Completeaza formularul de returnare de pe site cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original.

Cum pot anula sau modifica o comanda activa?

O comanda activa poate fi anulata sau modificata telefonic la numerele: 0790 270 474

Sfaturi pentru un review de produs reusit

Ne dorim sa aflam parerea ta despre experienta cu produsele comandate de pe site-ul magFlix.ro. Fie ca esti foarte multumit de comanda sau ai intampinat dificultati, review-ul tau ne ajuta sa ne imbunatatim pe zi ce trece.

Iti oferim cu drag cateva sfaturi de care te incurajam sa tii cont atunci cand redactezi un review:

 • Transmite-ne motivul pentru care ti-a placut/ nu ti-a placut produsul.
 • Spune-ne daca produsul se ridica la nivelul asteptarilor tale.
 • Incearca sa fii cat mai detaliat in exprimare, fara a include link-uri externe sau informatii referitoare la pret si competitie.
 • Spune-ne daca si din ce motiv ai recomanda produsul si altor clienti.

Exista situatii in care review-urile pot fi respinse pentru nerespectarea unuia sau mai multor criterii din cele de mai jos. Asigura-te ca acestea nu sunt incluse in mesajul tau.

 • Limbaj neadecvat:

Evita folosirea unor termeni care pot jigni sau afecta alti utilizatori si incearca sa transpui mesajul intr-un limbaj prietenos.

 • Date personale:

Ne preocupa confidentialitatea datelor personale. De aceea, te rugam sa nu incluzi in review informatii legate de adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.

 • Informatii legate de pret:

Preturile nu se schimba dupa cum bate vantul, insa ele pot intra la apa in functie de anumite perioade promotionale. De aceea, te rugam sa nu incluzi in review acest tip de informatie, intrucat pretul poate diferi in momentul vizualizarii produsului de catre alt client.

 • Spam:

Apreciem ca esti prezent pe site-ul nostru si speram ca esti multumit de produsele magFlix.ro. Te invitam sa folosesti aceasta sectiune pentru a comunica strict informatii legate de produsele pe care le-ai comandat.

 • Continut dublat:

Ne plac review-urile detaliate, dar…nu e nevoie sa fie si dublate. 🙂

 • Detalii ce nu tin de produs:

Review-ul tau este foarte important pentru noi si clientii nostri. De aceea, te rugam sa incluzi aici cat mai multe detalii care sa se refere strict la produsul pe care l-ai achizitionat (ex: caracteristici, mod de utilizare etc.).

 • Review fara continut:

Vrem sa aflam parerea ta. Te invitam sa impartasesti aici experienta cu produsele pe care le-ai comandat de la noi (ex: caracteristici, mod de utilizare etc.).

Main Menu